Над 20 години история в производството, вноса и дистрибуцията на
продукти за успешно земеделие.

За Нас:

Ние сме МАГ-Р. От 1991 г. се занимаваме с производство, внос и дистрибуция на сортови семена, торове, рз препарати. Работим с водещи европейски и международни компании за семена в сферите на професионалното и любителското земеделие и предлагаме разнообразна гама от продукти, която да задоволи специфичните нужди на нашите клиенти, изискванията за високо качество и да им гарантира високи резултати и конкурентно-способност.

Екипът ни е съставен от високо-квалифицирани агрономи с опит и познания, които са на разположение да дадат допълнителна информация и да помогнат при избора на най-подходящо решение или продукт.

Фирмата е базирана в гр. Пловдив, където разполага със собствен магазин (Агроаптека ЮГ), офис и склад на едро.(Вижте къде да ни намерите. Натисни ТУК.)
В България работим с мрежа от дистрибутори във всички краища на страната.

Защо да изберете МАГ-Р:

  • В МАГ-Р вече 23 години,всеки ден поставяме нуждите на нашите клиенти на първо място. Този подход оппределя работата и приоритетите на целия екип от подбора и изпитването на предлаганите продукти до гъвкавите условия на доставка.

  • Добре разбираме стойността на това да получиш добър продукт на конкурентна цена, в точното време и нашите клиенти могат да разчитат на това.

  • Вярвяме, че информацията е най-ценното предимство днес и държим клиентите ни да останат информирани за последните новости и добрите практики в сферата на земеделието. Ако желаете да получавате последната информация относно нови сортове, торене, растителна защита и др., както и полезни съвети при отглеждането на зеленчукови култури и цветя, можете да се запишете за нашия бюлетин тук.

  • МАГ-Р е пионер в организацията на открити дни, опитни полета и семинари за своите клиенти. Изпитваме сами всеки продукт, който предлагаме и всички са добре дошли да видят резултатите от това. Това ни дава сигурност в качеството и увереност да говорим от собствен опит.