Fertilisers-Group

100%
водоразтворим

За употреба в системи за капково напояване, и листно приложение. Не запушва системите.

За всеки
етап от растежа

5 формулации, които да дадат нужната сила на вашите растения във всеки един момент.

Удобни
разфасовки

Предлага се в опаковки за всеки тип производство- 50г, 100г, 200г, 1кг, и 20кг.

Необходимата сила за всеки етап от развитието на растенията.
Серията минерални торове Фермер+ представляват ултра-фина смес от първокачествени микроелементи, подходящи за системи за капково напояване, както и за листно приложение. Идеално решение за всяка нужда на растението в различните етапи на развитие. Подходящи за зеленчукови култури, трайни насаждения, декоративни растения, както и за разсадници.

Видове:

20-20-20

+ T.E. + A.A.
Универсална Употреба

Това е една балансирана комбинация на Азот, Фосфор и Калий в съотношение 1:1:1, подходяща за универсална употреба при всички култури през вегетативния период. Подобрява развитието на кореновата система, листата и цветовете. Фермер+ 20-20-20 е продукт, който е добре да имате на разположение по всяко време.

6-48-18

+ T.E. + A.A.
Повече Фосфор

Комбинация на Азот, Фосфор и Калий, с по-висока концентрация на първокачествен, 100% разтворим Фосфор. Подпомага развитието на здрава и силна коренова система, както и подсилва разпределението на естествени хормони и ензими в растението, което подобрява цъфтежа и формирането на плодовете.

6-5-38 + 2(Mgo)

+ T.E. + A.A.
Повече Калий

Много ефективен при доматите.
Уникална формула, с високо съдържание на Калий от висок клас, подходящ за употреба в оранжерии. Незабавно подобрява цвета и качествата на плодовете, повишава срока на съхранение и съдържанието на захар в плодовете. Макс. концентрация при пръскане: 2г./л.

14-6-28 + 2(Mgo)

+ T.E. + A.A.
Азот:Калий- 1:2

Съотношението от 1:2 между Азот и Калий в комбинация с Магнезий, прави тази формула подходящ за употреба при плододаващи растения, от фазата на формиране на първите цветове до събирането на реколтата. Препоръчва се за домати, краставици, пъпеши, дини, зеле, патладжан, тиквички и картофи.

28-20-11

+ T.E. + A.A.
Повече Азот

Тази формула с повишено съдържание на Азот подобрява вегетативния период. Подпомага развитието на буйни, плътни и издържливи листа. Прилага са при всички зеленчукови и плодови култури, като е изключително подходящ за краставици, пъпеши, дини и тиквички до старта на събиране на реколтата.